Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hemlös gåta utan svar

 

 

Hemlös

är den som saknar

nyckeln till sig själv

men

en uteliggare

vet att den saknade nyckeln

inte är svaret

 




Övriga genrer av korpfjäder
Läst 692 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-03-06 18:59



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Hur har jag missat denna. Fantastiska rader att läsa för mig. Bokmärke blir det.
2009-01-30

  Manal
woow bra skrivet
2008-04-12

  vetlandaslyna
åh den är ju helt underbar. börjar som kliché men räddningen är suverän, den blir så mycket mer. tåls att tänka på, det där. gillar det, hur du drar igång hjärnverksamheten. bokmärker*
2008-03-06

  Carola Zettergren
Tack för den!!! du är otrolig !så
fantastiskt bra poetat!!!!
2008-03-06
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder