Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då den sista glöden falnar

Du tar mitt ackord och virar dig runt det
Som om det vore jag som sätter tonerna i ditt liv
Alla ackord klingar ut så småningom
Det borde du veta

Men sjung ingen serenad för mig
Nej, hylla mig inte med en symfoni
Låt mig få höra en enkel visa, i enkel stämma
Till smedens entoniga hammare
När blåsbälgen min ger upp
Då den sista glöden falnar




Fri vers av Seud P Myno
Läst 354 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-06 11:38



Bookmark and Share


  aol
vackert stark så berörande
2010-01-20

  Falk.
Kärlek och död förklarad med det bästa som finns i livet.. musik.
Mycket bra utttryckt
2008-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Seud P Myno