Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det bultar


Stör ej

Jag är så upptagen
Av världen
Stoftet
Som jag andas från böcker

Och trycksvärtan står mig upp i halsen
Det är mycket jag ska läsa
Så mycket
Stör ej

Var vänlig
Stör ej
Mig, för jag ska sitta här
Och andas in vad andra har andats ut
Den enes aska, den andres eld

Dagen bleknar i takt med min ångest
Ty det är ingen färgglad känsla
Som knackar på min dörr

Knack knack




Fri vers av Seud P Myno
Läst 371 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-03-06 11:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
andas in vad andra har andats ut


Den formuleringen gillar jag.
Ett mycket intressant sätt att se på litteraturen.
2008-03-06

  Falk.
\"Och andas in vad andra har andats ut
Den enes aska, den andres eld\"
mmm det där gillade jag
2008-03-06

  jonke
fin ton i texten :-)
2008-03-06

  acorazado
hej prestationsångest, underbart beskrivet
2008-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Seud P Myno