Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Grymma värld...


Trasig själ



En ensam bruten själ utan riktiga besvär

Jag är inte mobbad jag svälter inte ihjäl

Men om inget snart mig händer så bryts jag isär

Slits i stycken bara för att pusslas tillbaka hel

Kanterna som består syns dock bara inifrån







Fri vers av Karl Springe
Läst 573 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-03-06 12:34



Bookmark and Share


  Gry Sol
gud va jag känner igen mig
2010-06-24

    sunnanvind
Mycket bra beskrivet! Starkt!
2008-03-09

  © anakreon VIP
Erinra om Karin Boye:
\"Ja, visst gör det ont när knoppar brister...\"
And that\'s good in my book...
2008-03-08

  Carola Zettergren
Snyggt poetat!!
om livets pussel både utanför
och inifrån!!!!
2008-03-06

    Lars Gullberg
precis grymma värld ! Ditt hjärta slår levande
2008-03-06

    Teldzziee
Jätte bra dikt.
Den visar varma känslor.
Härligt!
2008-03-06

    Maria Malm
Ärlig känsla i dessa rader.
2008-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Karl Springe
Karl Springe