Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svårt




Då jag inte visste att du fanns

Så hade jag ju ingen aning om

Vad jag skulle leta efter




Fri vers av LassO
Läst 512 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-03-06 15:22



Bookmark and Share


  honeyhoney
Så sant, så sant.
Fint skrivet!
2008-03-07

    Melona
åååååååååååh,

så underbar

tar och stoppar den i min diktsamling
eller jag menar
min bokmärkeslåda!
2008-03-07

  Betlehemsstjärnan VIP
Ja, men det är ju så sant....Tänk vad mycket vi inte vet ännu../B
2008-03-07

  NågonAnnans
söka tillhör livet, de är bara få förunnat att hitta rätt (tror jag)
2008-03-07

  Maria T
Det är bara att leta.
Till slut vet man att
man har hittat rätt.
Bra tänkt.
2008-03-07

  Carola Zettergren
Det är det som är tjusningen!!!
2008-03-07

  Diffusiaria
ah, klockren. klar favorit
2008-03-06

    CaMillA
Exakt en klockren känsla av hur det kan kännas--- typ, vart har du varit hela mitt liv? Men det e ju det som e tjusningen med livet, att inte veta! :)
2008-03-06

  © anakreon VIP
Ja hur skall man veta om man nått målet om man inte vet vart man är på väg?
2008-03-06
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO