Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faller isär

 

Det var det där med att komma tillbaka
tillbaka till botten, till svart, till tomt
Till något som är ingenting
där ingenting är allt
och luften tar slut innan jag lärt mig att andas

 

Och tårarna
Jag saknar tårarna
Bevisen på att jag fortfarande finns
som att de skulle fylla en plats,
en känsla
eller åtminstone göra ont

 

Ingenting blir ingenting
och tomhet kan bara fyllas
av substanser
sedan länge försvunna
Aldrig här




Fri vers av Sländan
Läst 389 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-06 16:29



Bookmark and Share


  Laijza
Mycket vemodigt, klingar vackra toner i mitt öra att läsa texten.
har inget konstruktivt att säga. Radbryten, känslan och tempot håller och innehållet desto bättre:-)
2008-03-06

  isidore
älskar detta.
2008-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Sländan
Sländan