Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närvaro



*

 

Jag smeker Dej med endast Min Närvaro
i ett milt varsamt varmt regn in över Din svedda kontinent
Jag skänker lugn med min tystnad ~ vilar vid Din sida
Jag ber Dej vila med en smekning ~ Jag stannar hos Dej
Här händer Dej inget ~ drick min kärlek ~ sjunk med Mej.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-06 16:46



Bookmark and Share


    Nattviol
vackert..
skönt i sin kärleksfulla
närvaro..
tredje meningen -
där skulle jag vilja byta
ut ordet säjer till skänker
bara en tanke!

; ))
2008-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP