Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några dagar utan värk får mig att inse hur det kan vara att känna sig som en människa och vad det bland annat är som ger den otroliga tröttheten.... vilken upplevelse.....




Som en människa

 

Värkfria dagar

gav mer liv än jag trodde

att jag hade kvar




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-03-06 16:48



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Räkna de lyckliga stunderna...
2008-03-06

    Scribble
hoppas att det fortsätter så fint,
utan värk, bara livsglädjedagar!
2008-03-06
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP