Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glittrande morgondyningar

 

 

Jag purrar min kulla med magisk morgonmassage.
Du njuter & kurrar min sexiga pulla ~ glädjeextas!
Smeker Dej härliga med min magiska massage. 
Kärleken och åtrån strömmar genom oss på full gas!
Du Kommer i ett skrik & i en underbar sång.
Kropp och Själ i blixtrande blom morgonen lång.

Vi svävar en bit ovanför huset i ljuvlig gryning.
Det varma ljuset i oss - glittrande dyning efter dyning!




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 535 gånger och applåderad av 4 personer
Utvald text
Publicerad 2008-03-06 16:55



Bookmark and Share


  mare VIP
..ljuvliga dyningar..
2008-05-13

    Maria Malm
Det kan man kalla en god morgon..
2008-05-12

    Nattviol
ett underbart sätt
att hälsa gryningen!

; ))
2008-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP