Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min första kärleksdikt blir fläckad av hat

 

 

hur kan någon vilja

göra dig illa

bara för att

du älskar

hur kan normer

binda människan

till hat

bara för att

de älskar

i könlösa länder

bortom regnbågen

drömmar om

människor

inte kön

drömmar om

kärlek

inte hat

jag älskar er inte

för era kroppar

jag älskar er

för att ni är ni

 

 

 

 




Fri vers av illvette
Läst 343 gånger
Publicerad 2008-03-06 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

illvette