Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röd ljusstorm






 

Röd ljusstorm

genom hela mitt väsen

genom allt och alla

Livet vaknar och tar över scenen

De likgiltiga kastas handlöst

ut på slätterna när Gud

lyser sitt skoningslösa

underbara leende över klotet,

till död ~ pånyttfödelse ~ liv

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-06 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP