Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag kommer inte ens upp

jag önskar att

jag iallafall

flög ovan molen

upp till solen

och föll ned

 

 




Fri vers av illvette
Läst 295 gånger
Publicerad 2008-03-06 17:45



Bookmark and Share


  Nattsuddan
Det gör du redan och när du faller ska jag ta emot dig så att du kan flyga ännu högre när dina vingar läkt.
2008-03-08

  Larz Gustafsson VIP
Det gjorde Ikaros.
Vaxvingarna smälte när han kom för nära.
2008-03-06
  > Nästa text
< Föregående

illvette