Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*smack* där !

Där kom orden
som slagna i ansiktet
Ett sånt slag som nästan spräcker trumhinnan

Det blir nog krig älskling.

Jah . Så lät det.

Det blir antagligen krig där nere.
Än en gång tas kärleken ifrån mig

\"Hur är det möjligt?\" snurrar i mitt huvud hela tiden.

Är det möjligt? Snälla? Snurrar snurrar....

Baby, say it is\'nt true!

Det gör saknaden ännu värre.
Längtan ännu svårare.
Evigheten ännu längre.

Please baby, say it is\'nt true!

Love you, my angel.





Övriga genrer av Mal
Läst 392 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-06 18:49



Bookmark and Share


  Benjamin Jakobsson
\"Baby, say it isn\'t true!\" ska det vara, och inte \"is\'nt\", då den lilla krummeluren mellan N:et och T:et markerar att en vokal tagits bort. Annars hade jag inget problem med den här texten. Meningen \"Det blir antagligen krig där nere\", är charmig och ger tillsammans med andra udda formuleringar och ordval en ganska svårtydd helhet. Och eftersom enkelt ofta är tråkigt bör du ta det som en komplimang.
2008-05-04

  Blumma.
aw..
2008-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Mal
Mal

Mina favoriter
Jag Saknar