Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Scener utanför min räckvidd

Nu börjar rummet snurra,
oräknerliga tankar om dig stormar kring mig , trycker,
lockar skriker och drar i medvetenadet
med tjocka fingrar.
För mitt inre ser jag hur händer kunde färdas
över din bröstkorg med fingertoppar
som får sinnerna att vrida sig
ett par
extra
varv,

du ger mig andetag

andas ut, långsamt och stort.
naglarna rispar lite,
du ryser och andas lite till, lite Mer

och den impuls
som fick mig att leta upp ditt nummer bland alla andra
Ansikten och Nummer
krymper till minimal storlek.
Tänk om du sover?

Och gör du inte det, gör du säkert något annat viktigt,
säkert Jättteviktigt.
ringer jag så stör jag bara
Säkert

Begravningstalsvärda kvalitéer inom mig krymper,
alla tankar
dödas slaktas
förpackas
kliniskt komprimerat

Vad gör du? Puss



but yet they burn within me
vrålar likt en vinterstorm
över mina revbens ödsliga vidder




Fri vers av cecabom
Läst 436 gånger
Publicerad 2008-03-06 19:16



Bookmark and Share


  Desert dust
okej, nu är vi där igen. KÄNNER IGEN MIG. och ja, du är så bra :D
2009-02-20

  lodjuret/seglare VIP
tycker om den här som känns både som poesi och novellett samtidigt, texten förtjänar förstås sina trenne gula rosor
2009-02-09

  Larz Gustafsson VIP
Och här har du givit uttryck för några av dessa tankar.
Fick han någonsin läsa detta?
2008-05-13
  > Nästa text
< Föregående

cecabom
cecabom