Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VIKTIGT VIKTIGT VIKTIGT


OBS Till alla mina läsare OBS

 

Jag vill för er berätta
detta

att jag åker och far
några da´r

på målarkurs i Askersund
ska jag stanna en stund

Inga datorer så långt ögat kan nå
utan poetsajt jag leva må
hur ska det gå

Återkommer i början på nästa vecka
LEV VÄL KÄRA VÄNNER

Kram till er alla
från
Ulla

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-06 20:24



Bookmark and Share


  Louise. J
Det är du värd. Ha så kul..
2008-03-09

  katt.inc
Jag hoppas du får riktigt härliga dagar, det är dig väl unt. Kram.
2008-03-06

  NågonAnnans
Ha det så gott på din målarkurs, härligt att få vara lite kreativ med färger:) och så kommer du nog på många nya vackra texter medans du sitter där:) Kram!
2008-03-06

  Rachel Roth
må(la)väl Ulla
önskar gärna se
smakprov när du
kommer hem
2008-03-06

  KristinaE
.. önskar dig en verkligt bra helg med pensel och ljuva bilder!
2008-03-06

  * Ammi *
som sagt, jag önskar dig en underbar helg. kram vännen
2008-03-06

  jardan
Ha det så bra ser fram emot resultatet....
2008-03-06

  Ewa-Britt Nilson VIP
Trevliga da´r, när Du
drar, till Askerstund,
önskar vi, och lycka
till, med Ditt måleri,
och välkommen
tillbaka till oss
igen, och Ditt
skriveri...
2008-03-06

  Bjarne Nordbö
Önskar dej goda dagar. Kram.
2008-03-06

  Larz Gustafsson VIP
Ha det fint, Ulla.
2008-03-06

    sunnanvind
Kramen till dig Ulla ...!
2008-03-06

  Betlehemsstjärnan VIP
Men vad härligt det låter...måla. jag som nyss har börjat igen...Akryl för hela slanten..Kramiz, och ha det så skönt!!/B
2008-03-06

  Ilona _L
Låter härligt att åka iväg och måla!
Ha det så skönt!
Kram / Ilona
2008-03-06

    Melona
så underbart!
ha det så bra, njut och fånga
ögonblicken på duken!
2008-03-06
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP