Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rakt in i solen

 

 

Åh jag stackars passionerade krake
som ligger här med blossande stake
Kom fort älskade kvinna
& råd bot på det hårda & stinna

*

Jag lirkar av dej kjolen
vi strör sängen full av rosor
Jag kysser av dej dina trosor
sen rider vi rakt in i solen

 

 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-06 21:41



Bookmark and Share


    Nattviol
det var nästan så
man blev blind..
av solens starka
strålar!
ett marigt problem
det där..!
*ler*
2008-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP