Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med ett barns styrka



Med ett barns frågande ansikte
lyssnar jag på omvärldens kakafoni
av meningslöst pladder om praktiska ting.
Återigen elva år gammal, men denna gång
med mej själv 32 år senare, som skyddsängel.

Se mej! Hör mej! Var är ni...?
Existerar ni?! Vad vill ni mej?
Jag är ett barn med en vuxens styrka.
Jag är vuxen med ett barns styrka.
Fast jag vill allt gott så skrämmer jag bort er.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 380 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-06 22:43



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Måste bokmärka denna :):)
2008-03-07

  Carola Zettergren
Tack för den
suveränt poetat!!!!
2008-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP