Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Królowo Polski

Klockslag mellan två datum,

midnatt mellan inget och allt.

Lägger blomma på din grav

för att minnas din födelse

och glömma din död.





Fri vers av Emilia Mattsson
Läst 1365 gånger och applåderad av 41 personer
Utvald text
Publicerad 2008-03-07 00:31



Bookmark and Share


    vilgot hellros
oj, vad bra
2010-08-16

    Herr Ångest
Superbt!
2010-07-01

  Матрёшa
så vackert. Sån storhet i tillsynes så enkla ord.
2008-08-30

    tramp
missat denna

jättebra text...älskar de två sista raderna...Så mycket sanning att ta till sig !

Applåd !
2008-07-11

  Fredric
Stark, oerhört stark.. Skör och spröd, med en känsla av mycket kärlek och lidelse...
2008-05-14

    GaiaKaja
så stort och så viktigt att minnas födelsen trots döden- att älska kärlek ni delat inte sakna känslan ni hade tillsammans.
2008-05-08

  Ylvavirvla
Helt underbar..den tog tag.
2008-03-17

  MinAndeNavigerarGenomEvigheten
Grattis till en välförtjänt stjärna!
Ännu en fin text.

Long live the Queen! Även om det blir genom våra minnen.
2008-03-17

  Aisha VIP
....mycket bra....avskalad men med djup känsla...applåd!...
2008-03-10

  mollypop
Denna texten berörde mig.
Väldigt fin.
2008-03-09

  Betlehemsstjärnan VIP
Oj, berörande...så vackert skrivet
\"lägger blomma på din grav
för att minnas din födelse
och glömma din död\"
Underbara rader!/B
2008-03-08

    Melona
oj

så starkt och vackert
får gåshud

med små enkla ord,
som innehåller en slags oändlighet då
du balanserar
mellan
kontraster
inget-allt
födelse-död

tack!
2008-03-08

  coffe
rörande vackert och skickligt gjord, tycker om//c
2008-03-08

  andrasidan
Kärnfullt och välklingande. Bra!
Bengt
2008-03-08

  Carola Zettergren
Jisses strålande!!!
Vackert!!!
2008-03-07

  Maria T
En ny dag föds.
Mycket fin poesi.
Grattis till stjärnan.
2008-03-07

  Dilsewat
Med kärlek!
2008-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Emilia Mattsson
Emilia Mattsson