Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karmaskulder


Jag vill till nästa liv
Där jag återfått balansen
där min själ har helats
från det som gör så ont

Där min själ balanserats
Då min själs energi
är i enlighet med karmalagen




Fri vers av MinnaSofia
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-07 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MinnaSofia
MinnaSofia