Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade Jordebarn

Slut din ögon

Låt min vita mantel
av värme
skydda dig mot köld

låt min vita mantel
av kärlek
fylla ditt hjärta

låt min vita mantel
av helande ljus
läka din smärta

låt min vita mantel
av styrka
förtränga din ängslan

låt min vita mantel
av lugn
låta dig komma till ro

och sova gott hela natten

Din skyddsängel




Fri vers av Nic
Läst 313 gånger
Publicerad 2005-06-06 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic