Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min dag idag


Solen smeker mina kinder

Skatorna ropar Godmorgon till mig

jag mår fint idag

kanske skall jag resa till Solen

eller

varför inte till Moderjordens hjärta

havet lockar mig likaså

här sitter jag vid datorn

det är som det skall vara just idag




Övriga genrer av Satusilmät
Läst 277 gånger
Publicerad 2008-03-07 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Satusilmät