Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Manodepressiv


mitt sinne den fladdrar hit och dit

så är livet för en manodeppresiv

men allt har blivit bättre med medicin




Övriga genrer av Satusilmät
Läst 340 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-07 11:03



Bookmark and Share


  fågel grå
Ett bra konstaterande.
Hyvä, hyvä..
2008-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Satusilmät