Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte som du


galen kärring sa somliga om mig förrut

hoppas du dör

varför är det så svårt

för många av oss

att se en människa

som inte är som du?




Övriga genrer av Satusilmät
Läst 326 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-07 11:07



Bookmark and Share


  thyra
En undran många av oss ställer. Viktig text som jag hoppas ger många en tankeställare. Fint!
2008-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Satusilmät