Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I drömmen: sedd & förstådd




  

Jag och en kvinna har intimt varmt umgänge i mitt lilla rum. Mamma knackar på och avbryter oss. Jag går ut till henne i vardagsrummet. Hon har satt ihop en mahogny-bokhylla som står mitt på golvet. Stereon med radion står på den med en antenn bristfälligt ditsatt dinglande. Men mamma är så nöjd.Plötsligt rasar hela hyllan samman på golvet med ett brak. En okänd kvinna i 50+åldern kommer in och betraktar oss en stund. Sen rusar hon ut väldigt upprörd, ja rasande förbannad, och jag springer efter henne ut på gatan och vidare på ett allmänt stort gräsfält. Din mamma är ju djupfryst i sina känslor! - säjer hon till mej. Mamma kommer efter oss och vill absolut tala med den här kvinnan, liksom vädjande...
Jag känner mej äntligen sedd och förstådd. 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-07 14:58



Bookmark and Share


    Nattviol
en vuxen som talade
till dig....

sedd..
någon med insikt

har du hört talas om
Ben Fuhrman?
2008-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP