Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dålig dikt det här, blev lite irriterad när jag såg en liknande händelse bara.


Sifferomdöme, ett-fem

Jag skrev en lång, lång dikt
igårkväll i mitt dunkla rum
en djup
en jag la ner min själ i

Om hur mycket jag saknar dig
om hur ledsen jag är
om hur tårarna har runnit och förstört makeupen
om hur mina gardiner har varit fördragna i flera veckor nu

\'Sätt ett sifferomdöme på verket tack
mellan ett och fem\'

Med fyrkantiga ögon
som mamma brukar säga
sitter jag framför min långsamma dator
har suttit där i mörkret och väntat på ett svar
i två timmar
nitton minuter och
fyra, fem sekunder

En etta
\'gansska tråkig men fin. saknar dig oxå.\'

Visst finns det olika sätt att berätta att man förlåter
tycker om

ja, olika sätt att tycka om också.
mer eller mindre, sådär, du vet


.




Fri vers av RutigKjol
Läst 301 gånger
Publicerad 2008-03-07 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RutigKjol
RutigKjol

Mina favoriter
En narr i sorgsen takt.