Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I Halmstad känns det som höst idag den 6 juni


Nationaldagsfesten som kom av sig

Grå regndroppar mot fönsterrutan
uppfällda paraplyer

Nakna flaggstänger

avtecknande sig mot månhimlens
kallblå nyans




Fri vers av Nic
Läst 230 gånger
Publicerad 2005-06-06 22:19



Bookmark and Share


  Dan Linder
Den lilla rubin beskriver dagens/gårdagens ceremoniella antiklimax mycket träffande!
2005-06-06

  Markattan
Japp, höstlikt och ruggigt... Snygga slutord, "månhimlens kallblå nyans".
2005-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic