lycka

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lycka




Matiné en vinterlördag 1973



 

300 vilda ungar i den
gamla fina stora biografen,
med dom där slutsuttna
manchestertygstolarna.
En lördag när jag var 8 år,
& livet mest var en vacker fest.
Varandet var totalt och helt,
& man rumlade tumlade njöt.
Ridån går upp...
300 kids viker sina biobiljetter,
& så börjar den fantastiska
visselkonserten & jubelstormen.
Stor vit duk, det är hejdlöst
lyckligt tumult, för på denna tid
existerade det endast tv1 och 2,
och så just.... MATINÉ!
Tarzan i lianen!...
aaaaaaahhhhooooooaaaahhhooooaaaahh!!!
När man kom ut på gatan efter
föreställningen så var det mörkt.
Tänk man var med gänget
PÅ STAN ensamma utan vuxna...
Wow!
Hela livet stod vidöppet.
Tarzan i djungeln klia sej på pungen! 
                       skrek vi... 

                                     & som vi kiknade av skratt!                                                                                                                                  

                                                                                                                                                       




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-07 18:39



Bookmark and Share


    Nattviol
jaaa..
dessa visslande biljetter..
åhhh - man kunde bli galen!
(kanske mest för att man
inte visste hur de gjorde..
men utåt sett var man sååå
mogen..!)
*S*
vilken härlig bild du målar upp!
igenkänning.. det där
balanserandet intill en
vuxenvärld...

bra!!!
´me Tarzan - you Jane´

hahahhaa
2008-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP