Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ta inte mitt innersta personligt

Don´t trust my words darling
De är bara en del av allt

Bilden av oss är lite för stor för att
fångas
bakom mina punkter.

Vi är inte fängslade här
(så länge du kan andas bortom allt)

my words,
snälla se längre bort


De är bara en skev bild av mitt nu




Fri vers av cecabom
Läst 544 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-07 19:08



Bookmark and Share


  Desert dust
Please trust my words darling;

"Bilden av oss är lite för stor för att
fångas
bakom mina punkter."

för jävla underbart att se dig här :)

kram! //jossan
2009-02-01

  Junibarn
Åoh. Jag flämtar. typ. Den var skitbra! Ska läsa mer av dig.
2008-08-20

  Frederick
håller inte med förra användaren, tycker om när man blandar. För vissa saker går inte att uttrycka på svenska. Bra skrivet!
Tänkbar, tack för läsningen!
2008-03-08

    ej medlem längre
Jag förstår vad du menar. Bra skrivet, men lite konsigt med engelska och svenska blandat.
2008-03-07
  > Nästa text
< Föregående

cecabom
cecabom