Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En berättelse...

Vi är en del av berättelsen.
Vi är ett kapitel ur sagan.
Vi är alla resande,
ingen står still.
Men ingen finner vägen...

Vi vandrar genom sagan lika vilset som berättelsen ur tiden...




Fri vers av Spir@
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-07 20:34



Bookmark and Share


  Viktoria Olausson
Underbart flyt i det poemet!!!:)
Kändes som omj ag befann mig mitt i bibelns berättande,
fastvet inte om det var det du syftade till?
Men stort tack iallfall!!
kraaaaam
2008-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@