Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alkemi

Så tyst droppar mina tårar av glädje
ner i den mörkaste mylla
delarna av mig förenas med Modern och
en helhet växer fram av insikt och flöde

 

Jag gräver djupt med fingrarna
lyfter upp en skatt full av oväntad
rikedom mot solen

högre än drömmarna som vilandes i
universums sköte förvarar svaren till
min nästa fråga




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-07 21:18



Bookmark and Share


  Söder
Bara just så, bra!
2008-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson