Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i Malmös Rosengård


Till Ulrika

Det knastrar ljus vid hemmabroderad duk
en nymodern samling spelar
folklig polska med lockande toner

I den sydligaste delen av riket
vilar min kropp mot stoppad stol och
hjärtat slår glädjeslag över livet

Jag äras av vän från tidigare år och
andetagen delar utrymme

Tacksamheten gror stadigt i detta rum
av vänskap




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 444 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-07 21:29



Bookmark and Share


  Jesper Kling
Mycket bra, tack
2008-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson