Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att våga tro


Tystnaden viskar

Tystnaden talar
\"Du är ensam\"

Tystnaden viskar
\"Någon tänker på dig\"




Fri vers av Nic
Läst 339 gånger
Publicerad 2005-06-06 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic