Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Enediel och jag ett par öl senare........


jag en självgod jävel!


Om du bara visste
hur jävla bra jag är

och det är inte mitt
fel, jag är född sån

så om du bara kan låta
mig vara helt perfekt

så ska jag låta dig
vara en andra klass

för jag är ingen snobb
bara för att du är kass

jag är en snygg djävel
men du kunde varit snyggare

men du är en ful jävel
och det är ditt problem

hade du varit lite smartare
så kanske du hade förståt

men jösses så korkad du är
det är bara jag som är smart

och det vet alla SÅ
besvära mig ej mer..




Övriga genrer av Spider
Läst 1515 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-03-08 03:09



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
så ska jag låta dig
vara en andra klass
____________________________
inteiförstaklassssssssss?


2016-01-17

  Johan Strömstedt
Fast visst är det ett helvete ibland att veta att man är bäst,eller? Härlig text som gjorde mig glad!
2015-04-24

  Yvonne Vigstrand
Tänk att några öl kan skapa så här bra texter...får väl börja dricka det *ler*
Kanonbra!
Kram Yvonne
2008-04-02

  Carin
Härlig text!
2008-03-23

  Fånga dagen
Det var en bra text dikt om att tycka att man är jäkligt som man är mera av självförtroende och självkänsla låt ingen trycka ned dig

Kram Anna-Karin
2008-03-21

  aol
den hr ska jag rama in så ja bokmärkerbravo spider
2008-03-19

  aol
gillar din dikt eftersom jag är skånes vackraste karl
men det kotar på att vara på topp
2008-03-19

  Blomster
Tur att jag - människa av andraklass - finns som kan hjälpa dig att känna dig smart samt ge ditt ego en rejäl puff uppåt! ;)
2008-03-09

  bo.rackson
Jasså, min text sög du i dig ordentligt, du spindel.
- Varsågod, ta min text närmast ditt hjärta...
Hälsning
M.
2008-03-08

    Olives
gillar att man någon gång kan få skryta om hur bra man är, utan att bli dömd som ett alterego.

tänk om alla tänkte på detta vis?
2008-03-08

  Larz Gustafsson VIP
Gävle i ett nötskal.
2008-03-08

  Lyckohäxan Enediel
Weeeeiiii! Ja jag är en självgod jävel!
Å du med!
Härlig dikt vi skapade med rätta glimten i ögat :D
2008-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Spider
Spider