Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Baserad på en sann historia.


Starka känslors haiku

Arga leken börj
ade då, sen började
mitt hjärta att slå




Bunden vers (Haiku) av Fredrik Adolvsson
Läst 505 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-08 15:33



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Lite i otakt, kanske? Det sköna innehållet och speciellt autenticiteten får poäng, förstås!
2008-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Adolvsson
Fredrik Adolvsson