Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att vara paranoid betyder inte att man inte är förföljd




Det du måste göra



Dom & det du flyr ifrån.
Du kommer aldrig att bli fri.
Du blir jagad, inte i fysisk bemärkelse.
Men förföljd & plågad ändå.
Dom kommer i dina drömmar & tankar
Skrattar åt dej, hånar dej, hatar. 
Så du måste göra det.
Du är tvingad att möta dom ansikte mot ansikte.
Som en vuxen. Som en man eller kvinna.
Ställa dej upp & säja sanningen.
När du har gjort det, så är du fri.
Iallafall oerhört mycket mer fri än du var innan...

 




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 390 gånger
Publicerad 2008-03-08 16:45



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Nej så sant- det kan ibland vara enklaste sättet för omgivningen att förklara rädslan för något de inte kan se.
2008-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP