Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har inget val




  Kärlek & endast kärlek kan bryta ner det.
Det finns inget alternativ.
Finns inte.

 




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 271 gånger
Publicerad 2008-03-08 17:05



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Kärleken är vårt enda val - det var tanken som kom när jag läste.
Väl poetat!
2008-03-09

  Beata Grefberg
Infinitiv kärlek är nyckeln till universums alla skatter :)
2008-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP