Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till mina vänner


en del dagar är pest... men nu skiner solen och kaffet är på ingång så kom med mig nu så biter vi i det sura gräset och hoppas på fred i världen ännu en dag... en fredens värld där inga pengar styr och människor är snälla och omtänksamma och inte alls som Lena... där musik spelas på gatorna och vi solar och äter på varandras glassar... en värld där barnen skrattar tillsammans med oss...

låt oss hoppas på en en värld där vi alla är tillfredsställda... alla utom pedofiler, våldtäcktsmän, soldater... ja du vet, sådana där riktiga elaka idioter... inte som han den snälle fånen som bara vill vara med, men inte får för han är annorlunda... men i en ny förhoppningsfull och fördomsfri värld vill alla vara med de annorlunda...

så kasta din klocka, skänk bort dina prylar, krama en vän, skratta ett tag... kanske du skulle lyssna på din gamle grannes prat, bara i dag, en liten stund, eller gör något annat impulsivt... försök gör någon annan glad, försök i alla fall för min skull... hjälp en främling...

en stor bokstavskram
från din vän

hans w






Övriga genrer av Hans w-art Westlund VIP
Läst 850 gånger
Publicerad 2005-06-07 08:44



Bookmark and Share


  stannar kvar
Yeay. Fler positiva tankar. Fler små positiva handlingar. Det är inte så svårt. Kramar.
2005-06-07

  kath
Det är den världen jag tror att jag vaknar till varje dag...inte undra på att man krockar med verkligheten en del...

tack för en härlig text till dagen

kram till dig bokstavsvän i cyberspace
2005-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP