Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viva l´amour




 

 

vi älskar varandra tills
regnet blir varmt &
sköljer genom oss
vinden med frid
blåser ljus i våra hjärtan

*

du har underbara blixtar
i dina händer när du blåser
rent i mej med din kärlek
vi föds på nytt &
härskar i våra liv igen

*

allt är lugnt och intensivt stilla
efter en lång häftig varm åskskur

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 440 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-08 22:06



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
blixtar i händerna- då är det en intensiv kärleksupplevelse
2008-03-09

    Nattviol
när himlen skiftar i lila..
när elektriciteten kan
skönjas rent fysiskt...

sen - regnet.. som bara
sköljer rent
makalös känsla
befriande

kärlek!!!
2008-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP