Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett med naturen


Kretslopp

I verklighetens regnskog är drömmen duggregnet
Den rör sig där som en osynlig revirmarkering
Speglar sig likt Narcissus i havens urgamla vatten
Kräver som ett ofött barn att få bli till

Så får den sin vilja
Den duggande drömmen blir verklig i regnet


Sväljs av träden och av haven
Av människans verklighets regnskog
som evigt törstande det eviga vattnet
Besvärjer fram ännu en dröm




Övriga genrer av vänlig
Läst 122 gånger
Publicerad 2008-03-08 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vänlig

Senast publicerade
Kretslopp
* Se alla