Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Abstrakt haiku

 



I
naturens rytm
Svart olja rinner på guld
Eld blir nattens ljus

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Night Soul Woman
Läst 598 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-08 22:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja, verkligen säreget vacker.
2008-03-09

  DanSan
****************************

Den här haikun gillar jag mycket!!!
Det abstrakta i den gör att den får
en så skön klang . . .

Så jag ger mig på att kommentera
den lite längre:

I naturens rytm

Andas av samklang och en rörelse
framåt in och ut mot någonting.

Svart olja rinner på guld

Så abstrakt det kan bli med en touch
av Österländsk mysticism.

Eld blir nattens ljus

Avslutningen vilar så skönt på tungan
i väntan på gryningen.

*APPLÅD och BOKMÄRKE*


******************************
2008-03-09

  bluesatin
Hej på dej

Va fin den här är tycker jag.
2008-03-09

    Nattviol
det finns en värme
en eld...

ja!
2008-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman