Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väntar

Väntar på bussen
Väntar på att bussen ska komma fram
Väntar på att middagen ska bli klar
Väntar på att gå och lägga mig
Väntar på sömnen
Väntar på drömmarna
Väntar på morgonen
Väntar på frukosten
Väntar på lunchen
Väntar på rökpaus
Väntar på bussen och röker




Fri vers av Alex Storm
Läst 243 gånger
Publicerad 2008-03-08 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alex Storm