Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara ibland

Men ibland
Längtar jag bara så förtvivlat
Efter
Amfetamin
Tablettdvala
Känslan att vara
Utanför
Moral
Gränser
Bara springa och skrika
Tills allt faller




Fri vers av Alex Storm
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-09 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alex Storm