Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i otakt med livet

vet inte hur jag gör för att hamna i balans med livet.

springer antingen för fort allt som ska genomföras
i drömmar, planer, önskningar

eller hamnar jag på efterkälken
livet springer ifrån mig,
har inte hunnit med allt jag
skulle genomfört

alltid i otakt
alltid i obalans
ett steg före
eller ett steg efter

hur hittar jag då
harmonin?




Fri vers av Nic
Läst 478 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-09 01:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic