Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är världen, och vi själva, bra löjliga helt enkelt...


Löjlig

Världen,
Är så löjlig.

Vi följer alla efter,
den druckne befälhavaren.

Kanske inte i raka led precis,
Eftersom vi är precis lika blinda som han är.

Som om vi såg världen,
genom en smutsig glasruta.

Vi bara följer ledet,
Eftersom det är vad som förväntas av oss.

Med varsin ögonbindel.

Nåde den som tjuvkikar och ser,
vart vi egentligen är påväg.

Men vem ska se efter oss,
om vi vägrar se varrandra?




Fri vers av Kaylie
Läst 356 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-09 02:15



Bookmark and Share


  Big trouble loosing control
Oj verkligen wow! Något jag också har tänkt på. \"Med varsin ögonbindel\" det är verkligen jättebra. Ja vem ska se efter oss! Det verkar ju inte finnas någon, och vi går runt som blinda i världen. Varför vågar ingen bryta normen och ta av ögonbindeln, eller går det överhuvudtaget? Är människan för dum för att ens förstå det den skulle se. Kanske rent av att vi inte kan se överhuvudtaget. En permanent ögonbindel.
2008-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Kaylie
Kaylie