Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det snöar fortfarande


Dröm. natt mellan 8 och 9 mars

I natt drömde jag
Att jag målade svart eyeliner
Runt en vithajs
Redan svarta
Runda ögon
Den simmade runt i luften
Uppspärrade käkar
Hungrande
Efter mig

Jag drömde också om marijuana
Meckpapper
Om hur någon hade tagit nycklarna till kvinnans lägenhet
Hon var rädd, grät
Att de skulle komma tillbaka kanske
Mörda, våldta
Jag kramade henne
Grät, jag med
Sa att jag också var rädd

Men det var jag inte.

Det var jag som hade nycklarna




Fri vers av Alex Storm
Läst 266 gånger
Publicerad 2008-03-09 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alex Storm