Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för två år sedan

såg jag min dödskalle

titta tillbaka på mig

en främling bakom handfaten
på offentliga toaletter

dygn utan dagar och nätter

bara upp och ner




Fri vers av Alex Storm
Läst 232 gånger
Publicerad 2008-03-09 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alex Storm