Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varsågod

kallrökta tankar
serverade
på en bedda
av spegelblank lögn

fullständiga rättigheter garanteras




Fri vers av Peter Strid
Läst 681 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-09 17:32



Bookmark and Share


    Peter Strid
Kritik mottas gärna
2008-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Peter Strid