Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom älskade vi tänder eldar ikväll under stjärnorna!




 

 

 

Kom! Kom vi går ut i den blåsiga kvällen, ut under stjärnorna och månen.
Kom ~ vi ägnar åt oss åt själen och våra innerligaste drömmar inatt.
Vi stänger av the Fuckin media och Sverige och Världen och Eländet!
Vi tar med oss vin godsaker och tänder eldar under stjärnorna ikväll.
Det blåser i våra inren en varm vind av glädje och kärleksinspiration.
Vi tänder eldar i en cirkel ~ i den älskar vi tills vi inte orkar mer!
Nu springer vi ut i natten rakt in i skogen ~ in i den djupa lyckan.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 520 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-09 18:50



Bookmark and Share


  Björn Karlsson
Skogen kallar med sina djup
under stjärnor leker jag avkädd mina innersta sanningar
som bara är mina

Elden är min landtärna
en fristad i en värld av växande elektronik

här ute i det fria
kan jag andas in och ut

Min ande - lever på skönheten
av din dikt

Tack
2008-03-15

  Michaela Dutius
Underbar titel med en text som håller vad titeln lovar.
Bravo!
2008-03-11

  DanSan
♫ ♥ ♫ ♥ ♫ ♥ ♫ ♥ ♫ ♥ ♫ ♥ ♫ ♥ ♫ ♥ ♫ ♥ ♫

Brrr risk för testikel förfrysning . . .
Fast man kan ju fylla på med glykol
hehehe . . .

Men en underbar dikt med alla
tillbehör för att glädjas och andas!

*APPLÅD*

♫ ♥ ♫ ♥ ♫ ♥ ♫ ♥ ♫ ♥ ♫ ♥ ♫ ♥ ♫ ♥ ♫ ♥ ♫
2008-03-09

    sunnanvind
Vackert!!!
2008-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP