Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej, nej... nej, nej och åter... fan... nej!


jakten på lycka fortsätter

världsliga tårar rusar mot ett oplacerbart mål

hycklarens ögon gråter och den slemmiga munnen skrattar

ansiktet skyls i meningslöshet

mellan fingrarna lyser tårar som stjärnor

men ögon glimmar inte under solglasögon

och vem fan är jag?

min helvita mask utan ögonhål gör det svårt

att se

... fan

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 148 gånger
Publicerad 2008-03-09 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen