Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Komedi

När du vädrade blodet
i mina lungor
och slet i mitt skinn
för att nå in

När dina tusen tungor
lömskt snittade
huden vidöppen
och dina leriga stövlar
lämnade avtryck på mina skuldror

Skakade jag av skratt

Du liknade en trapetskonstnär
på väg att tappa balansen
när du insåg att
livlinan var avskuren




Fri vers av cartoon
Läst 598 gånger
Publicerad 2005-06-12 14:02



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Känner i igen den stil som du använder i detta ordflöde till någon du inte är så glad över längre ...
Funderar om du är den jag ytterst sannolikt tror att du är ...

Grym text och innerligt kallt budskap!
2005-06-11

  Kajsa missanpassad
Den här var.. ja. Helt i min smak. Galen galen galen. Och helt underbart rolig. :)
2005-06-08

    Agnieszka
snyggt upplagd med en fascination av vilka bilder du skapar.
2005-06-07

  Hans w-art Westlund VIP
härli blandning av genial galenskap med en god portion humor. favo...
2005-06-07
  > Nästa text
< Föregående

cartoon